aboutus

Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd.

Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: Chris
Aantal werknemers: 8~10
Jaarlijkse omzet: 5000,000-10,000,000
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

Foshan Chris V.G Printing Consumables Co. , Is Ltd in 2017 wordt gevestigd een professionele leverancier, belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de verkoop en de dienst van bureau en commerciële afdrukmaterialen en uitrusting, met inbegrip van allerlei Drukdocumenten, HUISDIERENstickers, inkt, patronen en digitale Inkjet-printers die. Onze CBD wordt gevestigd in Foshan Guangdong China met geschikte vervoerstoegang tot de haven van Guangzhou en Shenzhen-.

 

De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Bovendien heeft onze samenwerkingsfabriek 4 grote productieworkshops, productielijn meer dan 6, die ons positief in OEM orden maken, snel in verzending en levering. Om het even welke selecteren uit onze catalogus of inroepen van techniekhulp voor aanpassing is welkom, voelt vrij om uw onderzoek naar ons te verzenden, snel op om het even welk ogenblik zal antwoorden worden gemaakt.

 

China Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

China Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

China Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Geschiedenis

De Kantoorbehoeftenco. van het Aiweibureau, Ltd werd gevonden in 2009. en werd anders genoemd aan Co. van Foshan Chris V.G Printing Consumables, Ltd, in 2017, wegens de uitbreiding van bedrijfswerkingsgebied. En de laatste jaren wij de de industrieketen verhogen tot reclame het ontwerpen en het maken, document verpakkende producten. Ons twee merk Propaper en Proink occupys een belangrijke markt in de Afrikaanse drukindustrie, wordt en goedgekeurd door vele consumenten toe te schrijven aan hun uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Tegelijkertijd, zijn wij één van de belangrijkste erkende fabrikanten van zowel Premie Henry (het merk van Kenia) en Gorilla (het merk van Rwanda).

Dienst

Ons team helpt ook klanten bijzondere producten aanpassen. Wij proberen ons beste om voor klantentevredenheid met onze product en diensten te streven. Zo onder ogen ziend de woeste concurrentie in de binnenlandse en buitenlandse markten, bepalen wij de ontwikkelingsrichting van het bedrijf in de planning, eerst met „Kwaliteit“ en de „Dienst eerst“. Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, verlenen wij de perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen. Wij stemmen in in binnen- en buitenland warm met costumieren van om samenwerking te vestigen en een rooskleurige toekomst met ons samen tot stand te brengen. Wij hopen oprecht om verhouding op lange termijn met u te vestigen.

Ons Team

Wij hebben verkoopdeskundigen om de verkoopdienst 24 uur per dag te verlenen. Gelieve te vertellen ons de productdetails zoals kleur, grootte, materialen enz. en andere specificatievereisten om een nauwkeurig citaat te ontvangen. Wij zullen citaat en aankoopproject binnen 24 uren aanbieden.

Contactgegevens